Error message

Notice: Undefined property: stdClass::$rdf_mapping in rdf_comment_load() (line 424 of /usr/local/drupal-7.67/modules/rdf/rdf.module).

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. - uusittu painos

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. [Vanha otsikko: Pitkään aikaan etten kirjoittanut]

Olen aloittanut Aloitin lukeamaan suomeksi vähän säännöllisemminpi kuin suunnilleen noin vuosi sitten. Minulla on monia projekteja tehdä samanlla aikanlla tekeillä, mutta on mahdollista vielä löytää minulla on myös aikaa lukea.

Olen aloittanut Aloitin opiskella vähän unkariakin ja sitä kielioppia ei ole vaikea vielä. On aika hienoa, että minä voin lainata suomenkielen kieliopinsta sääntöjä.

Olen opiskellut noin yhdeksän kuukautta saksaa. Saksa on helppo kieli ja voin puhun aika paljon näin lyhessä aijassa sitä jo aika hyvin. Kiina on eri juttu. Opiskelen sitä säännöllisesti ja se on tosi hidas kieli oppia haastava kieli.

Comments

Although this post displays far more errors than others, my Finnish is actually my strongest second language. What you see here is my attempt to stretch my writing abilities to add color, experiment with the boundaries of phrases and expressions, and in doing so I clearly make tons of mistakes. To a Finn, this will scream "non-native!", or at least it will be a quiet thought in her/his mind.